fbpx Termstal Racibórz- panele fotowoltaiczne sprzedaż, montaż, dotacje



Polityka prywatności

W rozumieniu przepisów rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (rozporządzenie ogólne o ochronie danych, RODO) administratorem danych osobowych udostępnionych w niniejszej korespondencji jest Jarosław Szostak, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe TERMSTAL, Jarosław Szostak ze stałym miejscem wykonywania działalności gospodarczej w Dobieszowie 25, 48-100 Głubczyce, posiadający REGON: 160356750, NIP: PL7481561861.

Dane osobowe są przetwarzane przez okres niezbędny do udzielenia odpowiedzi lub załatwienia sprawy, z którą się Pan/Pani zwrócił/a. Dane osobowe mogą być powierzone w szczególności dostawcom poczty elektronicznej, obsłudze IT i obsłudze prawnej oraz udostępnione właściwym organom administracji publicznej oraz wymiaru sprawiedliwości, jeśli przepisy szczególne tak stanowią. W związku z przetwarzaniem danych osobowych podmiotowi danych przysługuje prawo dostępu do treści danych, prawo do sprostowania danych, prawo do usunięcia danych, prawo do ograniczenia przetwarzania danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz prawo do żądania przeniesienia danych. W przypadku przetwarzania danych osobowych w sposób naruszający przepisy RODO, podmiotowi danych przysługuje również prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Zapytania dotyczące danych osobowych należy przesyłać na adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.